Ga naar hoofdinhoud

Financieren van graafmachines, bouwmachines,
grondverzetmachines, hoogwerkers en heftrucks

J&J Machines en Verhuur biedt ruime mogelijkheden voor leasen of financieren van graafmachines, bouwmachines, grondverzetmachines, hoogwerkers, heftrucks en andere machines. Wij werken daarvoor samen met verschillende externe partijen.

Lease of financier bij ons uw machine tegen aantrekkelijke voorwaarden! Zo hoeft uw financiële situatie nooit een belemmering te zijn voor de aankoop van werkmaterieel.

Financieren en leasen van bouw- en grondverzetmachines

Een nieuwe bouw- of grondverzetmachine kopen is voor veel ondernemers een behoorlijke investering. De machine direct betalen heeft als voordeel dat u in één keer klaar bent en de machine dan van u is. Toch neemt het aantal ondernemers dat kiest voor financieren of leasen van grondverzetmachines toe.

Dat heeft verschillende redenen: de een vindt het geen prettig idee om een groot bedrag ineens af te schrijven, de ander heeft simpelweg een kleine begroting – maar toch een machine nodig.

Dan is het prettig om te weten dat er bij J&J Machines en Verhuur heel veel mogelijk is op gebied van leasen of financieren van graafmachines, bouwmachines, grondverzetmachines, hoogwerkers en heftrucks, en andere machines! Zo bent u altijd zeker dat u toegang heeft tot de juiste machines en loopt uw werk geen vertraging op.

Financieren of leasen? De verschillen en overeenkomsten

Bij financieren leent u een bedrag. Vervolgens betaalt u dat terug met een vast bedrag per maand aan rente en aflossing. Uiteraard is ook aanbetaling en inruil mogelijk. Als u alles heeft afgelost, is de machine van u.

Bij leasen zijn er veel meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld om de machine weer in te leveren of in te ruilen na de leaseperiode. Er bestaan ook leasevormen waarbij u uiteindelijk alsnog eigenaar van de machine wordt. Waar leasecontracten ook in verschillen is wat er allemaal inbegrepen is, bijvoorbeeld onderhoud. Kortom, er is heel veel mogelijk. Kom bij ons langs of neem contact op, we nemen graag alle mogelijkheden met u door!

Leasen of financieren van graafmachines, bouwmachines, grondverzetmachines, hoogwerkers en heftrucks

Omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn, is in de praktijk financiering en lease altijd maatwerk. Iedere ondernemer is weer anders. Financiële omstandigheden zijn nooit hetzelfde en elk bedrijf en branche heeft zijn eigen kenmerken. Daarom is het goed om te weten dat er bij ons veel mogelijkheden zijn voor het leasen of financieren van verschillende machines, waardoor altijd een maatwerk-oplossing mogelijk is.

Meer weten over financieren of leasen bij J&J Machines en Verhuur

Wilt u meer weten over leasen of financieren van graafmachines, bouwmachines, grondverzetmachines, hoogwerkers en heftrucks bij J&J Machines en Verhuur? Neem contact op via het contactformulier op deze pagina. We bespreken graag alle mogelijkheden, en zorgen voor oplossing op maat, of het nu gaat om financiering of lease!

Back To Top