Ga naar hoofdinhoud

Verkoop van graafmachines, bouwmachines,
grondverzetmachines, hoogwerkers en heftrucks

Bekijk op deze pagina ons actuele verkoop aanbod van graafmachines, bouwmachines, grondverzetmachines, hoogwerkers, heftrucks en nog veel meer!

J&J Machines en Verhuur is uw betrouwbare partner voor de verkoop van graafmachines, bouwmachines, grondverzetmachines, hoogwerkers, heftrucks en nog diverse andere machines. Ons ruime assortiment bestaat uit zowel nieuwe als tweedehands machines, in een groot aantal verschillende prijsklassen. Hierdoor is uw kans van slagen bij ons groot: er zit altijd wel een machine bij die bij uw wensen, eisen en budget past.

Ons aanbod is zeer divers. We verkopen machines in veel soorten en maten, en uiteraard van grote en gerenommeerde merken. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor onder andere Kubota, JCB, Messersi, Hitachi, Case, Yanmar, Wacker Neusson en Atlas.

Maak kennis met ons ruime aanbod aan kwaliteitsmachines

Door onze jarenlange praktijkervaring en vakkennis weten wij precies wat een machine moet kunnen en welke specificaties en kwaliteiten daarbij horen. Onze kennis van machines koppelen wij graag aan de eisen en wensen van onze klanten. Voor welke werkzaamheden u ook een machine nodig heeft, wij geven u graag advies op maat. Zodat u een machine koopt die precies bij uw wensen en behoeftes past.

Wij werken met kleine marges en bieden daardoor altijd scherpe prijzen. Door onze ervaring weten wij heel goed wat en waar we inkopen. U kunt er dan ook op rekenen dat ons aanbod altijd bestaat uit hoogwaardige en betrouwbare machines.

Wij onderscheiden ons graag door prettige en heldere communicatie. Professioneel door duidelijkheid én vriendelijkheid. Afspraak is bij ons ook echt afspraak, u weet altijd waar u aan toe bent.

Onze ruime inruilmogelijkheden

Vanaf 1 november kunt u bij ons terecht voor bedrijfskleding, petten en schoenen. Wij bieden daarbij de mogelijkheid uw logo op de bedrijfskleding te borduren. Dit doen wij met een professionele borduurmachine. Borduren geeft een meer professionele en luxe uitstraling dan bedrukken.

Financiering en lease mogelijk

Wij verzorgen ook transport. Uiteraard van de door u gehuurde machine, of meerdere machines. Maar wij kunnen ook transportservice voor uw eigen machines verzorgen. Vraag naar onze flexibele mogelijkheden.

Uw specialist in verkoop van graafmachines, bouwmachines, grondverzetmachines, hoogwerkers en heftrucks

J&J Machines en Verhuur is uw one-stop-shop voor de verkoop van graafmachines, bouwmachines, grondverzetmachines, hoogwerkers, heftrucks en nog veel meer! Bekijk op deze pagina ons actuele aanbod. Kom bij ons langs of neem contact op via de contactpagina.

Back To Top