Ga naar hoofdinhoud

Pitbull Compact Loader
Dé stabiele shovel voor de toekomst

De Pitbull Compact Loader is een uniek product met de aandacht op veiligheid, kwaliteit en kracht. De Pitbull is compact gebouwd en zeer wendbaar. Hierdoor is hij de perfecte hulp voor zware klussen in kleine ruimtes. De lage zithoogte in combinatie met een laag dak maakt de Pitbull ook erg geschikt voor binnenwerk. Veiligheid is één van de grootste pijlers van de Pitbull. Het lage zwaartepunt en de schommelas in combinatie met het starre knikpunt, maakt de Pitbull zeer stabiel en geschikt voor het werken op ongelijke ondergronden. Door middel van een naar achter schuivende uitvalbeveiliging wordt voorkomen dat de machinist tijdens de werkzaamheden uit de machine kan vallen. De uitvalbeveiliging blijft ten alle tijden binnen de machine waardoor onnodige schade wordt voorkomen. Standaard wordt de machine geleverd met een ROPS veiligheidsdak.

Waarom u kiest voor J&J Machines en Verhuur als uw Pitbull shovel sub-dealer?

  • U kunt de pitbull gratis als demo op uw eigen bedrijf uitproberen
  • We nemen u graag mee voor een kijkje in de fabriek waar de machines worden gemaakt
  • We zorgen voor korte levertijden van ongeveer een maand (in plaats van een half jaar)
  • Omdat de fabriek zich net zoals J&J Machines en Verhuur in omgeving Breda bevindt, kunnen we snel schakelen

Shovel van hoge kwaliteit

De kwaliteit van de Pitbull wordt gegarandeerd door het gebruik van de meest hoogwaardige producten. Er zit bijvoorbeeld een 4 cilinder Kubota motor in en een Linde hydraulisch systeem 12 tons dana spicer assen. Het frame wordt vervaardigd uit staal van hoge kwaliteit en er wordt enkel gebruik gemaakt van A-merk componenten. Standaard wordt de machine voorzien van onze unieke giek welke gebruik maakt van een combinatie van Z-kinematica en P-kinematica. Dit maakt de machine zeer krachtig en zorgt voor een perfecte parallelgeleiding met een hoge uitbreekkracht.

Uw Pitbull Compact Loader op maat

Optioneel is de Pitbull Compact Loader verkrijgbaar met cabine voor het werken in alle weersomstandigheden. Een brede keuze aan banden zorgt ervoor dat de Pitbull aan allerlei soorten werk aangepast kan worden. Verder kan hij geheel naar eigen wens op kleur geleverd worden.

Productspecificaties

Wheelbase (A) 1624mm
Length without bucket (B) 3020mm
Length with bucket (C) 3540mm
Seat top height (D) 1080mm
Total height (E) 1950-2050mm
Max. dumping height (F) 2250mm
Max. height with bucket (G) 3270mm
Diameter standard tyre (H) 850mm
Undermining (I) 30º
Rollback angle (J) 50º
Dumping angle (K) 38º
Max. drive up angle (M) 38º
Min. machine width (N) 1220mm
Weight 2200-2500kg
Lifting capacity 1800kg
Back To Top