Ga naar hoofdinhoud

J&J Service en Reparatie:
onderhouds- en reparatieservice voor machines

Bij een defect of een storing wilt u natuurlijk zo snel mogelijk een oplossing. J&J Service en Reparatie helpt u graag. Wij zorgen ervoor dat u snel weer verder kunt. Wij staan u bij met onze onderhouds- en reparatieservice voor machines in de sectoren land- en tuinbouw, (semi)-overheid, bouw, infrastructuur en nog veel meer.

Met onze specialistische technische kennis en ervaring repareren en onderhouden wij machines altijd op een zo kort mogelijke termijn. Dat doen we in onze werkplaats, onderweg of bij u op locatie.

Bij ons kunt u ook terecht voor advies over periodiek onderhoud. Hiermee voorkomt u onnodige reparaties en onverwachte kosten.

Periodiek onderhoud en keuringen op basis van gebruiksuren

Het liefst voorkomt u natuurlijk dat u door een defecte machine uw werkzaamheden moet onderbreken. Wij ontzorgen u graag met onze dienstverlening op het gebied van onderhoud en keuren. Bijvoorbeeld met periodiek onderhoud op basis van gebruiksuren. Wij conrtoleren uw machine op meer dan 60 punten en testen de machine conform richtlijnen. Daarbij geven we advies voor de periode tussen onderhoudsbeurten in, afgestemd op het gebruik en type van de machine.

Buiten het reguliere onderhoud moet uw machine verzekeringstechnisch voorzien zijn van een officiele machinekeuring. Wij zijn een officieel keuringsstation voor bouw- en grondverzetmachines. Periodiek (per jaar) wordt uw machine gecontroleert op meer dan 60 verschillende punten. Bij goedkeur wordt er door ons een keuringsrapport opgemaakt en de machine wordt voorzien van een keuringssticker.

Verhelpen van acute storingen

Storingen komen altijd onverwacht en ongelegen. U wilt graag zo snel mogelijk weer verder met uw werkzaamheden. J&J Service en Reparatie heeft de technische kennis in huis om direct reparaties uit te voeren aan uw machine. Wij verzorgen de reparatie in onze werkplaats in Rucphen, onderweg of bij u op locatie.

Voor reparaties onderweg hebben wij een volledig uitgeruste servicewagen. Onze servicewagen is voorzien van professionele gereedschappen en apparatuur voor tal van reparaties, inclusief bijvoorbeeld hydrauliek slangen service.

Hoe werkt het in de praktijk

Onze dienstverlening is eenvoudig toegankelijk voor iedereen. Heeft u een machine met een storing of defect? Bel ons dan direct. Wij zijn goed bereikbaar, zodat we vrijwel altijd meteen beschikbaar zijn om te voldoen aan uw reparatiewensen. Samen met u bespreken we wat er moet gebeuren, wanneer en waar. Vervolgens repareren wij uw machine snel en vakkundig.

Welke machines repareren en onderhouden wij?

Onze dienstverlening bestaat onder andere uit periodiek onderhoud en reparaties aan al uw bouw- en grondverzetmachines, tuin- en parkmachines, hoogwerkers, heftrucks en verdichtingsmachines. Voor installeren van anti-diefstalbeveiliging en gebruikersregistratie bij Allsetra kunt u ook bij ons terecht.

Back To Top